Συναλλαγές Μετοχών CFD στο Plus500™

Η Plus500CY Ltd είναι ο πάροχος των χρηματοοικονομικών προϊόντων που είναι διαθέσιμα σε αυτή την ιστοσελίδα. Η Plus500CY Ltd εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αρ. Άδειας 250/14).
Συναλλαγές Μετοχών CFD στο Plus500™

Μετοχές από 20 διαφορετικές αγορές.

Πραγματοποιήστε συναλλαγές CFD σε μετοχές από 20 χώρες: ΗΠΑ, ΗΒ, Γερμανία, Γαλλία και άλλες. Η προσαρμογή του μερίσματος πραγματοποιείται απευθείας στον λογαριασμό σας στο Plus500. Χαμηλές διαφορές μεταξύ των τιμών αγοράς και πώλησης. Χωρίς προμήθειες. Για να δείτε τα τέλη μας, πατήστε εδώ.

Συναλλαγές με ελληνικές, ευρωπαϊκές και αμερικάνικες μετοχές

Επωφεληθείτε από την πτώση ή την άνοδο των αγορών με συναλλαγές ανοιχτής πώλησης ή αγοράς. Χωρίς προμήθεια.

Διαπραγματευθείτε μετοχές με μόχλευση

Ευέλικτη διαπραγμάτευση σε CFD μετοχές. Τοποθετήστε μικρά κεφάλαια και επωφεληθείτε των πλεονεκτημάτων διαπραγμάτευσης με μεγαλύτερα κεφάλαια.

'Ελεγχος σχετικά με τα κέρδη και τις ζημιές

Προκαθορίστε τα κέρδη/ζημίες με την πλατφόρμα της Plus500 και οι θέσεις σας θα κλείσουν αυτόματα όταν η τιμή έχει επιτευχθεί.

Κατάλογος μετοχών - κάντε κλικ εδώ
Να θυμάστε πάντα ότι τα CFD είναι προϊόντα με μόχλευση και μπορεί να επιφέρουν απώλειες στο σύνολο των κεφαλαίων σας. Οι συναλλαγές CFD μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για εσάς. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιληφθεί πλήρως και επακριβώς τους κινδύνους που ενέχουν. Πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη τη Δήλωση Γνωστοποίησης Κινδύνου και τη Συμφωνία Χρήστη.