Συναλλαγές Δεικτών CFD στο Plus500™

ATHEX 20, S&P 500, NASDAQ 100, UK 100, Germany 30, CAC 40, NIKKEI 225

Η Plus500CY Ltd είναι ο πάροχος των χρηματοοικονομικών προϊόντων που είναι διαθέσιμα σε αυτή την ιστοσελίδα. Η Plus500CY Ltd εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αρ. Άδειας 250/14).
Συναλλαγές Δεικτών CFD στο Plus500™

Χωρίς προμήθειες

Χρησιμοποιήστε την ευελιξία μικρών κεφαλαίων που αντανακλά τεχνικές συναλλαγών υψηλότερου όγκου.

Διαπραγμάτευση δεικτών με μόχλευση

Μέχρι 1:300 μόχλευση και χαμηλό κεφάλαιο εξασφάλισης. Τοποθετήστε μικρά κεφάλαια και αποκτήστε τα πλεονεκτήματα των συναλλαγών με μεγάλα κεφάλαια.

ΔΩΡΕΑΝ τιμές δεικτών σε πραγματικό χρόνο

Αποκτήστε δωρεάν τις τιμές των δεικτών σε πραγματικό χρόνο. Η συνεχής ενημέρωση των γραφημάτων σε πραγματικό χρόνο παρέχει μακροπρόθεσμη ανάλυση των αλλαγών στις ισοτιμίες.

Εύκολη και γρήγορη χρηματοδότηση λογαριασμoύ

Για το άνοιγμα ενός λογαριασμού θα χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά της ώρας. Τροφοδοτήστε τον μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal, τραπεζικής μεταφοράς ή Skrill. Εύκολη πρόσβαση για τις αναλήψεις των κερδών σας.

Κατάλογος δεικτών - κάντε κλικ εδώ
Να θυμάστε πάντα ότι τα CFD είναι προϊόντα με μόχλευση και μπορεί να επιφέρουν απώλειες στο σύνολο των κεφαλαίων σας. Οι συναλλαγές CFD μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για εσάς. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιληφθεί πλήρως και επακριβώς τους κινδύνους που ενέχουν. Πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη τη Δήλωση Γνωστοποίησης Κινδύνου και τη Συμφωνία Χρήστη.