Συναλλαγές σε Διαπραγματεύσιμα
Αμοιβαία Κεφάλαια στην Plus500™- έως 1:100 Μόχλευση>

Η Plus500CY Ltd είναι ο πάροχος των χρηματοοικονομικών προϊόντων που είναι διαθέσιμα σε αυτή την ιστοσελίδα. Η Plus500CY Ltd εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αρ. Άδειας 250/14).
Συναλλαγές σε Διαπραγματεύσιμα <br/> Αμοιβαία Κεφάλαια στην Plus500™<span class="hide-for-sg">- έως 1:100 Μόχλευση></span>

Χωρίς προμήθειες

ETF - Διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο με χαμηλές διαφορές μεταξύ των τιμών αγοράς και πώλησης. Για τις αμοιβές κάντε κλικ εδώ.

ΔΩΡΕΑΝ προηγμένα εργαλεία συναλλαγών

Δωρεάν πλατφόρμα συναλλαγών - επαγγελματικά γραφήματα, όρια για κέρδη/ζημίες, ποικιλία ETF.

Υψηλή μόχλευση, χαμηλό περιθώριο

Κάντε συναλλαγές στην αγορά ETF με μόχλευση έως 1:100. Μπορείτε να ξεκινήσετε συναλλαγές σε διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) με μόλις 100 € και να αποκτήσετε την ισχύ κεφαλαίου 10.000 €.

Τοποθετήστε μικρά κεφάλαια και αποκτήστε τα πλεονεκτήματα των συναλλαγών με μεγάλα κεφάλαια.

Ξεκινήστε συναλλαγές σε ETF τώρα!

Ξεκινήστε αμέσως συναλλαγές σε διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια - κατεβάστε την πλατφόρμα συναλλαγών και ανοίξτε έναν λογαρισμό τώρα! Τροφοδοτήστε τον μέσω πιστωτικής κάρτας, Skrill, PayPal ή τραπεζικής μεταφοράς.

Κατάλογος ETF - κάντε κλικ εδώ
Να θυμάστε πάντα ότι τα CFD είναι προϊόντα με μόχλευση και μπορεί να επιφέρουν απώλειες στο σύνολο των κεφαλαίων σας. Οι συναλλαγές CFD μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για εσάς. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιληφθεί πλήρως και επακριβώς τους κινδύνους που ενέχουν. Πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη τη Δήλωση Γνωστοποίησης Κινδύνου και τη Συμφωνία Χρήστη.