Μεγάλοι Συνεργάτες των “Plus500 Brumbies”
Πρωταθλητών της Λίγκας Σούπερ Ράγκμπι Αυστραλίας 2019.

Συναλλαγές Μετοχών, Δεικτών, Αγαθών, Forex, και Δικαιώματα Προαίρεσης μέσω της υπηρεσίας CFD

Μέσα CFD

Η πλατφόρμα συναλλαγών μας προσφέρει πολυ-επενδυτικά χρηματοοικονομικά μέσα από ένα μεγάλο εύρος αγορών σε όλο τον πλανήτη.

Προβολή Λίστας

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε την Plus500. Ανυπομονούμε να προωθήσουμε την υποστήριξή της για το άθλημα σε όλο τον κόσμο και στην πορεία να επεκτείνουμε το ήδη δυνατό παγκόσμιο όνομα των Brumbies. Η Plus500 είναι μία ιδιαίτερα αξιόλογη επιχείρηση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στην ίδια ομάδα.»

Simon Chester, Γενικός Διευθυντής - Εμπορικών Δραστηριοτήτων των Brumbies.

«Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με μία διαπρεπή ομάδα ράγκμπι όπως οι Brumbies, η οποία έχει καθιερώσει μία δυνατή σειρά τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οι Brumbies είναι φυσική επιλογή για εμάς καθώς η Αυστραλία αντιπροσωπεύει μία από τις βασικές αγορές μας, ενώ η ομάδα έχει μία νικηφόρα νοοτροπία και αμοιβαίο πάθος στον αγώνα για την επιτυχία.»

Asaf Elimelech, Διευθύνων Σύμβουλος της Plus500.

Τάμπλετ που απεικονίζει την πλατφόρμα συναλλαγών του Plus500

Συναλλαγές στα δάχτυλά σας

Πραγματοποιήστε συναλλαγές όπου και όποτε θέλετε χρησιμοποιώντας τις διάφορες πλατφόρμες μας.

Γιατί το Plus500;

Απλή και Εύχρηστη Πλατφόρμα

Ανταγωνιστικά Περιθώρια

Χωρίς προμήθειες

Εξουσιοδοτημένο και Ρυθμιζόμενο

24/7 Διαδικτυακή Υποστήριξη

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 76,4% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.

24/7 Υποστήριξη
Χρειάζεστε βοήθεια;
24/7 Υποστήριξη