Να θυμάστε πάντα ότι τα CFD είναι προϊόντα με μόχλευση και μπορεί να επιφέρουν απώλειες στο σύνολο των κεφαλαίων σας. Οι συναλλαγές CFD μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για εσάς. Παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιληφθεί πλήρως και επακριβώς τους κινδύνους που ενέχουν. Πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη τη Δήλωση Γνωστοποίησης Κινδύνου και τη Συμφωνία Χρήστη.

Προωθήσεις Περιορισμένης Χρονικής Διάρκειας

Πως να λάβετε το Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης

 1. Συνδεθείτε στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Συναλλαγών Κλικ εδώ
 2. Κάντε κλικ στο "Συναλλαγές με Πραγματικά Κεφάλαια'
 3. Κάντε κλικ στο "Άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού"
 4. Κάντε κλικ στο "Διαχείριση Κεφαλαίων" στην κάτω αριστερή γωνία
 5. Επιλέξτε μια μέθοδο κατάθεσης
 6. Εισάγετε τον κωδικό μπόνους (από τον παρακάτω πίνακα) στο πεδίο της κατάθεσης
 7. Το μπόνους θα προστεθεί στο λογαριασμό σας αφού έχετε κάνει τον απαιτούμενο αριθμό συναλλαγών που σας δίνουν μονάδες επενδυτή
Ελάχιστη Κατάθεση Ποσό Μπόνους Απαιτούμενοι Βαθμοί Κωδικός Μπόνους
100 € 30 € 50 FIRST100
500 € 150 € 150 FIRST500
1.000 € 200 € 200 FIRST1000
5.000 € 1.000 € 1000 FIRST5000
200 € 60 € 60 **
 • Κάθε μέσο δίνει διαφορετικά TPoints (Βαθμοί Συναλλαγών) ανά ποσό διαπραγμάτευσης - ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τον πλήρη πίνακα μέσων.
 • ** Αυτός ο κωδικός μπόνους ισχύει μόνο σε προωθήσεις ειδικών μπόνους. Ο κωδικός ειδικού μπόνους θα δημοσιευτεί στην ισχύουσα προώθηση ειδικού μπόνους.

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

 1. Κατά καιρούς, το Plus500 ενδέχεται να προσφέρει επιπλέον προσφορές μπόνους, σύμφωνα με συγκεκριμένα, προκαθορισμένα κριτήρια και με διακριτική ευχέρεια του Plus500. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε αυτό το μπόνους, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα με τα στοιχεία του μπόνους στον λογαριασμό σας στο Plus500 και/ή θα σας σταλεί μια σχετική ειδοποίηση email.
 2. Το σχετικό μπόνους γίνεται διαθέσιμο προς ανάληψη μόλις συμπληρώσετε τον ελάχιστο υποχρεωτικό όγκο συναλλαγών, ο οποίος αντιπροσωπεύεται από τους πόντους συναλλάκτη.
 3. Όλα τα μπόνους λήγουν μετά από 90 ημέρες (εκτός εάν διευκρινίζεται διαφορετικά), εάν δεν έχει καλυφθεί το ελάχιστο όριο συναλλαγών.
 4. Για κάθε είδος μπόνους, προσφέρεται μόνο ένα μπόνους ανά εκτεταμένο νοικοκυριό, δηλαδή, πελάτες που έχουν συγγένεια με άλλους πελάτες, σε οποιονδήποτε συνδυασμό, με ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω: όνομα, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση email, διεύθυνση IP, όνομα σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα, αριθμό πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ταυτότητα μηχανής και οποιαδήποτε άλλη μορφή πληροφοριών ταυτοποίησης.
 5. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε το μπόνους, μην εισάγετε τον σχετικό κωδικό μπόνους όταν σας ζητηθεί, ή μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε μέσω της σελίδας "Επικοινωνία" στην ιστοσελίδα του Plus500 είτε μέσω του μενού “Βοήθεια” στην Πλατφόρμα Συναλλαγής του Plus500.
 6. Το Plus500 δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε απώλειες που ενδεχομένως προκύψουν ως αποτέλεσμα της συναλλαγής με το μπόνους.
 7. Η προσφορά αυτή υπόκειται στη Συμφωνία Χρήστη και η κατάχρηση της προσφοράς μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την παρακράτηση του μπόνους και τα κέρδη που δημιουργούνται από αυτό.
 8. Το Plus500 διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αποσύρει ή να περιορίσει την προσφορά του μπόνους οποιαδήποτε στιγμή.
 9. Το Plus500 είναι ο μόνος κριτής των 'προϋποθέσεων'/'όρων' και όλων των σχετικών θεμάτων του μπόνους.