Πότε είναι απαραίτητο να διεκδικήσω κεφάλαια από το PayPal;

Για να ολοκληρώσετε μια ανάληψη PayPal, εάν είναι διαθέσιμη αυτή η μέθοδος στην περιοχή σας, θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο PayPal και να διεκδικήσετε τα κεφάλαια έτσι ώστε να απεικονιστούν στο υπόλοιπο λογαριασμού σας στο PayPal.

Μπορεί να χρειαστεί επίσης να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας στο PayPal πριν μπορέσετε να διεκδικήσετε τα κεφάλαιά σας. Για να το κάνετε αυτό παρακαλούμε επιλέξτε το σύνδεσμο “Επιβεβαίωση Διεύθυνσης Email" και εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό στο λογαριασμό σας στο PayPal. Αυτός ο σύνδεσμος βρίσκεται στο email που σας αποστέλλεται στην κύρια διεύθυνση email σας, αμέσως μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας στο PayPal. Η διεύθυνση εmail μπορεί να αλλάξει στο λογαριασμό σας στο PayPal ως εξής: “Προφίλ” → “email” → “προσθήκη/επεξεργασία”. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη βοήθεια και υποστήριξη του PayPal.

Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνία!
Email

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 80,5% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.