Ποιο είναι το χρονικό διάστημα επεξεργασίας για κάθε μέθοδο;

Το χρονικό περιθώριο για την επεξεργασία ενός αιτήματος ανάληψης είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες μέρες, το οποίο μας επιτρέπει να ολοκληρώσουμε διάφορους ελέγχους ασφαλείας πριν ξεκινήσει η πληρωμή. Το χρονικό περιθώριο για απόδειξη πληρωμής εξαρτάται από τη μέθοδο πληρωμής και το χρόνο επεξεργασίας από τρίτο πρόσωπο που διαχειρίζεται τα εμβάσματα.
Η οθόνη αναλήψεων στην πλατφόρμα συναλλαγών δηλώνει τις ελάχιστες απαιτούμενες αναλήψεις για κάθε είδος πληρωμής. Η επεξεργασία αιτήματος ανάληψης με ποσό μικρότερο του ελάχιστου ποσού αναλήψεως μπορεί να επιφέρει χρεώσεις στο λογαριασμό σας.

Παρακάτω αναφέρονται οι μέθοδοι ανάληψης που προσφέρουμε. Παρακαλούμε να σημειωθεί πως μερικές από τις μεθόδους μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας:

Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια - PayPal ή Skrill. Τα κεφάλαια θα φθάσουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού πορτοφολιού σας μετά την έγκριση ανάληψης που υπόκειται στον χρόνο επεξεργασίας του ηλεκτρονικού πορτοφολιού σας.
Τραπεζικό Έμβασμα - η άμεση μεταφορά κεφαλαίων από τράπεζα σε τράπεζα. Τα κεφάλαια θα φθάσουν στον τραπεζικό λογαριασμό σας μετά την εξουσιοδότηση της ανάληψης που υπόκειται στον χρόνο επεξεργασίας του τραπεζικού ιδρύματός σας και της εν λόγω δικαιοδοσίας.
Πιστωτικές κάρτες - τα κεφάλαια πρέπει να λαμβάνονται σε τραπεζικό λογαριασμό συνδεδεμένο με την σχετική κάρτα σύμφωνα με τον χρόνο επεξεργασίας κάθε τράπεζας.

Η πολιτική μας είναι, όποτε είναι δυνατό, να κάνουμε πληρωμές αναλήψεων στην ίδια πηγή που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει κατάθεση στο λογαριασμό του πελάτη. Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης κάνει κατάθεση χρησιμοποιώντας κάρτα Visa, θα επιχειρούμε πάντα να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε ανάληψη από τον ίδιο λογαριασμό κάρτας Visa. Μόλις εξουσιοδοτηθεί η ανάληψη, τα κεφάλαια θα πιστωθούν στο λογαριασμό κάρτας Visa του πελάτη μέχρι την επόμενη μηνιαία χρέωση/ημερομηνία χρέωσης.

Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνία!
Email

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 80,5% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.