Προσφέρετε υπηρεσία Ειδοποιήσεων;

Ναι, και είναι εντελώς δωρεάν! Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και ενημερώσεις κάθε φορά που ανοίγετε/κλείνετε μια θέση, όταν ένα μέσο φτάσει σε μια συγκεκριμένη τιμή, πριν από την Απαίτηση Πρόσθετου Περιθωρίου κλπ. Με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να κερδίσετε ένα βαθμό ελέγχου στο Λογαριασμό Συναλλαγών σας, ακόμα κι όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στην Πλατφόρμα Συναλλαγών.

Μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις κάνοντας κλικ στο «Μενού» -> «Λογαριασμός» -> «Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων» και να επιλέξετε εάν θα τις λαμβάνετε με email/SMS/προώθηση.

Παρακαλούμε να σημειωθεί πως οι ειδοποιήσεις Προώθησης στέλνονται σε κάθε συσκευή που έχετε χρησιμοποιήσει για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει τη συσκευή κάποιου άλλου για να συνδεθείτε στον λογαριασμό συναλλαγών σας, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι ειδοποιήσεις προώθησης να στέλνονται και σε εκείνη τη συσκευή. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Πελατών για να ζητήσετε την αφαίρεση της συσκευής του τρίτου ατόμου από το ιστορικό του λογαριασμού συναλλαγών σας.

Παρακαλούμε να σημειωθεί πως αυτές είναι αποκλειστικά και μόνο ειδοποιήσεις. Για να παρακολουθείτε την κατάσταση του λογαριασμού σας και να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια όπως το άνοιγμα/κλείσιμο μιας θέσης θα χρειαστεί να συνδεθείτε στην πλατφόρμα συναλλαγών.

Επιπλέον, οι ειδοποιήσεις και οι ενημερώσεις δεν είναι εγγυημένες, καθώς παραδίδονται από τρίτα πρόσωπα. Είστε απόλυτα υπεύθυνος για την παρακολούθηση των θέσεων στον λογαριασμό σας, καθώς και για τη λήψη οποιασδήποτε απαραίτητης ενέργειας, όπως για παράδειγμα, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτά, μεταβίβαση κεφαλαίων και κλείσιμο θέσεων.

Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνία!
Email

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 76,4% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.