Πώς υπολογίζονται οι τιμές του Plus500;

Η Plus500 προσφέρει τιμές με αναφορά στο σχετικό υποκείμενο χρηματοοικονομικό μέσο και στο σπρεντ του.
Οι τιμές μας λαμβάνονται από ένα εύρος ανεξάρτητων προμηθευτών δεδομένων αγοράς οι οποίοι προμηθεύονται τις ροές τιμών από σχετικές συναλλαγές. Στη συνέχεια μία προσαρμογή (π.χ. το σπρεντ) εφαρμόζεται αυτόματα, για να καταλήξει στην τιμή της Plus500. Το σπρεντ αυτό πληρώνεται από εσάς, αλλά περιλαμβάνεται στις προσφερόμενες τιμές και δεν είναι επιπλέον χρέωση ή τέλος που πρέπει να πληρωθεί από εσάς επιπλέον των τιμών αυτών.
Μπορείτε να υπολογίσετε το σπρεντ αφαιρώντας την τιμή πώλησης από την τιμή αγοράς του μέσου. Πληροφορίες σχετικά με το σπρεντ κάθε δεδομένου μέσου μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα μας ή στις πλατφόρμες συναλλαγών στον σύνδεσμο «Λεπτομέρειες» δίπλα από το όνομα του μέσου.
Η τιμολόγηση που παράγεται από τα κρυπτονομίσματα CFD μας προέρχεται από συγκεκριμένες συναλλαγές κρυπτονομίσματος. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν πως οι τιμές Κρυπτονομίσματος μπορεί να ποικίλλουν ευρέως ανάμεσα σε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνία!
Email

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 80,5% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.