Καλύπτει το Plus500 τα τέλη επεξεργασίας πληρωμών μας;

Ως μέρος της δέσμευσής μας να σας προσφέρουμε τις καλύτερες διαθέσιμες συνθήκες συναλλαγών, καλύπτουμε τα περισσότερα τέλη επεξεργασίας πληρωμών*.
Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να σας επιβληθούν τέλη όταν μεταφέρετε χρήματα από και προς τον λογαριασμό σας στο Plus500. Αυτά καθορίζονται και επιβάλλονται από τον εκδότη πληρωμών ή την τράπεζά σας και όχι από το Plus500.

Τέλη ενδέχεται να προστεθούν στον λογαριασμό σας από τρίτα πρόσωπα για:

  • Διεθνείς πιστωτικές κάρτες - Όταν η επεξεργασία συναλλαγών πραγματοποιείται από ξένες (μη-τοπικές) εταιρείες επεξεργασίας πληρωμών.
  • Εισερχόμενα/Εξερχόμενα τραπεζικά εμβάσματα - Όταν μεταφέρετε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό σας στο Plus500 και αντιστρόφως.
  • Μετατροπές Forex - Όταν πραγματοποιείτε κατάθεση με συνάλλαγμα που δεν υποστηρίζεται από την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής.
* Ενδέχεται να υπάρχει χρέωση για υπέρβαση του μέγιστου αριθμού μηνιαίων αναλήψεων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στη Συμφωνία Χρήστη.

Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνία!
Email

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 76,4% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.