Χρεώνει η Plus500 τέλη συναλλαγών;

Το Plus500 αποζημιώνεται για τις υπηρεσίες του κυρίως μέσω του "σπρεντ της αγοράς". Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές EUR/USD, εάν η τιμή αγοράς είναι 1,3128 τότε αντίστοιχα η τιμή πώλησης θα είναι 1,3126 [που σημαίνει ότι σε αυτό το παράδειγμα, το σπρεντ της αγοράς θα είναι 2 σημεία (pips)]. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους υπηρεσιών που επίσης χρεώνουν προμήθειες σε κάθε συναλλαγή, το Plus500 δεν χρεώνει προμήθειες σε συμφωνίες.

Ωστόσο, μπορεί να εφαρμοστούν οι επιπλέον παρακάτω χρεώσεις:

Νυχτερινή Χρηματοδότηση - Το ποσό νυχτερινής χρηματοδότησης είτε προστίθεται είτε αφαιρείται από τον λογαριασμό σας όταν κρατάτε θέση έπειτα από μία συγκεκριμένη ώρα («Ώρα Νυχτερινής Χρηματοδότησης»).
Μπορείτε να βρείτε την ώρα νυχτερινής χρηματοδότησης και το ποσοστό καθημερινής νυχτερινής χρηματοδότησης στον σύνδεσμο «Λεπτομέρειες» δίπλα από το όνομα του μέσου στην κύρια οθόνη της πλατφόρμας.

Τέλος Μετατροπής Συναλλάγματος - η Plus500 θα χρεώσει ένα Τέλος Μετατροπής Συναλλάγματος σε όλες τις συναλλαγές μέσων όπου το συνάλλαγμα είναι διαφορετικό από το συνάλλαγμα στον λογαριασμό σας.
Το Τέλος Μετατροπής Συναλλάγματος θα ειναι έως και το 0,5 % των καθαρών πραγματοποιηθεντων κέρδών και ζημιών και θα αντανακλάται σε πραγματικό χρόνο στα μη πραγματοποιηθέντα καθαρά κέρδη και ζημίες μιας ανοικτής θέσης.

Τέλος Αδράνειας - Θα σας επιβληθεί ένα τέλος έως και 10 USD το μήνα, εάν δεν συνδεθείτε στον λογαριασμό συναλλαγών σας μέσα σε μία χρονική περίοδο έως και τρεις μήνες. Αυτό το τέλος θα χρεώνεται μία φορά το μήνα από εκείνη την στιγμή και επ' αορίστων, μέχρι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Το τέλος αδράνειας θα είναι ισότιμο με το χαμηλότερο από το διαθέσιμο ποσό στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας ή με 10 USD (ή το ισότιμο ποσό στο συνάλλαγμά σας). Αυτό γίνεται για να αντισταθμιστεί το κόστος που χρειάζεται ώστε να είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, παρόλο που δεν χρησιμοποιείται. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειωθεί πως η χρέωση συλλέγεται μόνο από λογαριασμό με Πραγματικά Χρήματα και μόνο εάν υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα κεφάλαια στο λογαριασμό. Για να αποφύγετε τη χρέωση αυτή, μπορείτε απλά να συνδέεστε περιστασιακά στο λογαριασμό συναλλαγών σας, καθώς θεωρείται αρκετή δραστηριότητα ώστε να αποφύγετε τη χρέωση.

Εντολή Εγγυημένης Διακοπής - εάν επιλέξετε αυτό το χαρακτηριστικό, παρακαλούμε να σημειωθεί πως ενώ εγγυάται ότι η θέση (συναλλαγή) θα κλείσει στη συγκεκριμένη τιμή που ζητήσατε, η συναλλαγή θα υπόκειται σε ευρύτερο σπρεντ. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε αναφερθείτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων “Συναλλαγές” → “Τι είναι η Εντολή Εγγυημένης Διακοπής;

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τέλη παρακαλούμε αναφερθείτε στη Συμφωνία Χρήστη

Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνία!
Email

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 76,4% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.