Τέλη & Χρεώσεις

Υπάρχουν κρυφά τέλη;

Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη στο Plus500. Το Plus500 αποζημιώνεται για τις υπηρεσίες του κυρίως μέσω του σπρεντ. Για περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε Περισσότερα

Καλύπτει το Plus500 τα τέλη επεξεργασίας πληρωμών μας;

Ως μέρος της δέσμευσής μας να σας προσφέρουμε τις καλύτερες διαθέσιμες συνθήκες συναλλαγών, καλύπτουμε τα περισσότερα τέλη επεξεργασίας πληρωμών*.

Διαβάστε Περισσότερα

Χρεώνει η Plus500 τέλη συναλλαγών;

Το Plus500 αποζημιώνεται για τις υπηρεσίες του κυρίως μέσω του "σπρεντ της αγοράς". Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές EUR/USD, εάν η τιμή αγοράς είναι 1,3128 τότε

Διαβάστε Περισσότερα

Χρεώνει η Plus500 Τέλος Μετατροπής Συναλλάγματος;

η Plus500 θα χρεώσει ένα Τέλος Μετατροπής Συναλλάγματος σε όλες τις συναλλαγές μέσων όπου το συνάλλαγμα είναι διαφορετικό από το συνάλλαγμα στον λογαριασμό σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Χρεώνει το Plus500 τέλος για θέσεις ανοιχτές κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Το ποσό νυχτερινής χρηματοδότησης είτε προστίθεται είτε αφαιρείται από τον λογαριασμό σας

Διαβάστε Περισσότερα
Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνία!
Email

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 76,4% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.