Πώς μπορώ να καταθέσω χρήματα;

Για να κάνετε κατάθεση και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με το Plus500 θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Κάντε κλικ στο "Διαχείριση Κεφαλαίων” → “Κατάθεση” → Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάτε από τις διαθέσιμες επιλογές → Συμπληρώστε τα πεδία και κάντε κλικ στο κουμπί "Υποβολή" (στις κινητές συσκευές, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη "Διαχείριση Κεφαλαίων" από το κουμπί του μενού). Κάθε μέθοδος κατάθεσης έχει το δικό της ελάχιστο όριο καταθέσεων και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη Κατάθεση στην πλατφόρμα συναλλαγών. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας μια από τις παρακάτω μεθόδους (να σημειωθεί ότι ορισμένες από τις μεθόδους μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας):

  1. Χρεωστικές/Πιστωτικές Κάρτες - μόνο οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Visa ή MasterCard γίνονται δεκτές (μπορεί να υπάρχουν περαιτέρω περιορισμοί ανάλογα με την περιοχή σας).
  2. Ηλεκτρονικά πορτοφόλια (PayPal ή Skrill).
  3. Τραπεζικό Έμβασμα (άμεση μεταφορά κεφαλαίων από τράπεζα σε τράπεζα).

Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνία!
Email

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 76,4% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.