Πώς μπορώ να επιβεβαιώσω τη μέθοδο πληρωμής μου;

Τα κεφάλαια που κατατίθενται στο λογαριασμό σας πρέπει να προέρχονται από μέθοδο πληρωμής που είναι στο ίδιο όνομα με αυτό του κατόχου του λογαριασμού συναλλαγών στο Plus500.
Συνεπώς, είμαστε υποχρεωμένοι να επαληθεύσουμε και να επιβεβαιώσουμε πως είστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης των κεφαλαίων που κατατίθενται στο λογαριασμό σας. Επομένως, εάν καταθέσατε με:

  • Χρεωστική/πιστωτική κάρτα: μπορεί να σας ζητηθεί να μεταφορτώσετε φωτογραφία/σάρωση της κάρτας σας, του αντίγραφου κινήσεως πιστωτικής κάρτας σας ή ενός έγγραφου από την τράπεζα.
  • Τραπεζικό Έμβασμα: μπορεί να σας ζητηθεί να μεταφορτώσετε φωτογραφία/σάρωση ενός αντίγραφου κινήσεως τράπεζας ή απόδειξη πληρωμής.
  • Λογαριασμός PayPal/Skrill: μπορεί να γίνει διαδικτυακή επιβεβαίωση είτε άμεσα είτε εντός των επόμενων εργάσιμων ημερών.
    * Σημείωση: μερικές από τις μεθόδους πληρωμής που αναφέρονται παραπάνω μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στη συγκεκριμένη χώρα διαμονής σας.
Δεν βρήκατε απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνία!
Email

Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 80,5% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.