Plus500 does not provide CFD services to residents of the United States. Visit our U.S. website at us.plus500.com.

Πώς θα λάβετε το Πρώτο Μπόνους Κατάθεσης

  1. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη καταθέσεων.
  2. Επιλέξτε μέθοδο κατάθεσης.
  3. Εισάγετε τον κωδικό του μπόνους (από τον παρακάτω πίνακα) στο πεδίο κατάθεσης.
  4. Το ποσό του μπόνους θα προστεθεί στον λογαριασμό σας όταν θα έχετε συμπληρώσει με συναλλαγές τον απαραίτητο αριθμό πόντων συναλλάκτη. Παρακαλούμε δείτε παρακάτω τους Ό&Π του μπόνους.
Ελάχιστη Κατάθεση Ποσό Μπόνους Απαιτούμενοι Βαθμοί Κωδικός Μπόνους
200 € 55 € 50 Welcome
500 € 150 € 100 BRONZE
1.000 € 200 € 150 SILVER
5.000 € 1.000 € 700 GOLD
10.000 € 1.800 € 1500 PLATINUM
50.000 € 9.000 € 8000 DIAMOND
  • Κάθε μέσο δίνει διαφορετικούς TPoints (πόντους συναλλάκτη) ανά ποσό συναλλαγών – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τον πλήρη πίνακα των μέσων.
  • ** Αυτός ο κωδικός μπόνους ισχύει μόνο για ειδικές προωθήσεις μπόνους. Ο ειδικός κωδικός μπόνους θα δημοσιευτεί στην ισχύουσα ειδική προώθηση μπόνους.
Εικόνα δύο γραφημάτων με ένα δώρο στο βάθος

Όροι και Προϋποθέσεις του Μπόνους

  1. Κατά καιρούς, το Plus500 ενδέχεται να προσφέρει επιπλέον προσφορές μπόνους, σύμφωνα με συγκεκριμένα, προκαθορισμένα κριτήρια και με διακριτική ευχέρεια του Plus500. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε αυτό το μπόνους, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα με τα στοιχεία του μπόνους στον λογαριασμό σας στο Plus500 και/ή θα σας σταλεί μια σχετική ειδοποίηση email.
  2. Το σχετικό μπόνους γίνεται διαθέσιμο προς ανάληψη μόλις συμπληρώσετε τον ελάχιστο υποχρεωτικό όγκο συναλλαγών, ο οποίος αντιπροσωπεύεται από τους πόντους συναλλάκτη.
  3. Οι Πόντοι Συναλλακτών θα χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση των όρων ενός εκκρεμούς μπόνους τη φορά, με χρονολογική σειρά. Εφόσον πληροίτε τους όρους του πρώτου μπόνους, θα αρχίσετε να συλλέγετε Πόντους Συναλλακτών για το επόμενο εκκρεμές μπόνους και ούτω καθεξής. Οι Πόντοι Συναλλακτών δεν μπορούν να μεταφερθούν ανάμεσα σε μπόνους.
  4. Όλα τα μπόνους λήγουν μετά από 90 ημέρες (εκτός εάν διευκρινίζεται διαφορετικά), εάν δεν έχει καλυφθεί το ελάχιστο όριο συναλλαγών.
  5. Για κάθε είδος μπόνους, προσφέρεται μόνο ένα μπόνους ανά εκτεταμένο νοικοκυριό, δηλαδή, πελάτες που έχουν συγγένεια με άλλους πελάτες, σε οποιονδήποτε συνδυασμό, με ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω: όνομα, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση email, διεύθυνση IP, όνομα σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα, αριθμό πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ταυτότητα μηχανής και οποιαδήποτε άλλη μορφή πληροφοριών ταυτοποίησης.
  6. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε το μπόνους, μην εισάγετε τον σχετικό κωδικό μπόνους όταν σας ζητηθεί, ή μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε μέσω της σελίδας "Επικοινωνία" στην ιστοσελίδα του Plus500 είτε μέσω του μενού “Βοήθεια” στην Πλατφόρμα Συναλλαγής του Plus500.
  7. Το Plus500 δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε απώλειες που ενδεχομένως προκύψουν ως αποτέλεσμα της συναλλαγής με το μπόνους.
  8. Η προσφορά αυτή υπόκειται στη Συμφωνία Χρήστη και η κατάχρηση της προσφοράς μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την παρακράτηση του μπόνους και τα κέρδη που δημιουργούνται από αυτό.
  9. Το Plus500 διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αποσύρει ή να περιορίσει την προσφορά του μπόνους οποιαδήποτε στιγμή.
  10. Το Plus500 είναι ο μόνος κριτής των 'προϋποθέσεων'/'όρων' και όλων των σχετικών θεμάτων του μπόνους.

Γιατί την Plus500;

Με προστασία και ασφάλεια

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και τα κεφάλαιά σας διατηρούνται σε διαχωρισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς σύμφωνα με τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Επαγγελματική υποστήριξη

Λάβετε 24ωρη αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών σε πολλαπλές γλώσσες.

Εποπτευόμενη

Το Plus500CY Ltd εξουσιοδοτείται και ρυθμίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αρ. Άδειας 250/14).

Αξιόπιστη

Η Plus500 Ltd είναι εταιρεία του FTSE 250 εισηγμένη στην Κεντρική Αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου για Εισηγμένες Εταιρείες.
Χρειάζεστε βοήθεια;
24/7 Υποστήριξη